Професійний посуд для ресторанів, кафе, барів, готелів
Компанія Larder була заснована в Україні, головний офіс і виробництво знаходяться в г. Харків.
Larder — це промислове підприємство, яке складається з команди професіоналів з багаторічним досвідом виготовлення обладнання різних рівнів складності, які об'єднали свої зусилля у створенні комфортних рішень для організації зберігання продуктів харчування і напівфабрикатів на професійній кухні.
Протягом усього часу компанія поставляє свої вироби на ринок України та країн СНГ. Використання високоякісних матеріалів при виробництві, контроль якості на всіх етапах, а також універсальність і практичність видаленої продукції це
Основний принцип компанії Larder ТМ.
Гастроемкості ТМ.Larder виготовляється точно відповідно до стандарту GN і строгих гігієнічних норм. Відрізняються високою міцністю і привабливою зовнішністю, прекрасно виглядають в вітринах і презентаціях, в мережах громадського харчування, Fast-food, торгових магазинів, HReCa.
Стандартні розміри гастроємностей
Розміри гастроємностей Larder відповідають єдиному стандарту гастрономічних ємностей GN.
Стандарт GN-Gastronorm EN-631-1 – єдиний європейський стандарт гастрономічних ємностей. Всі гастроємності з полікарбонату відповідають загальноприйнятій розмірній лінійці і мають кратність 325 на 30 міліметрів.

Ємкості, що випускаються за цим стандартом, підходять для будь-якого технологічного чи торгового обладнання. Стандартні розміри гастроємностей GN 1/1, GN 1/2, GN 1/3, GN 1/4, GN 1/6 тощо підходять для зберігання у холодильній вітрині, холодильнику. Числовий індекс відповідає кількості частин, на які ділиться стандартний розмір. Сучасний виробник випускає полімерний посуд різних форм, розмірів, комплектацій. Глибина полімерних ємностей також дуже різна: вона може коливатися від 2 до 15 сантиметрів. Дизайн ємності найчастіше залежить від фантазії виробника. Найбільш стандартними моделями є прямокутні ємності із закругленими або гострими кутами.






























